Αρχική NEA

Αρχική ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

VERMETAL

          100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων, Το πρώτο εργαστήριο μεταλλικών εξαρτημάτων στον Πειραιά στη νέα του εποχή είναι μια σύγχρονη βιοτεχνία με ευρεία γκάμα προϊόντων.

 

  Η πορεία της VERMETAL ξεκινά αρκετά πίσω στον χρόνο όταν το 1922 ο Γεώργιος Βερβενιώτης ιδρύει το πρώτο εργαστήριο μεταλλικών εξαρτημάτων στην περιοχή του Πειραιά. Με λιγοστά μηχανήματα εκείνη την εποχή στη διάθεσή τους και με το 80% των εργασιών να γίνεται χειρωνακτικά η VERMETAL διένυσε μια μακρά πορεία ετών στην κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων. Με τα περισσότερα εξαρτήματα να είναι χειροποίητα και γερής κατασκευής το εργαστήριο VERMETAL έγινε σήμα κατατεθέν για μεταλλικά εξαρτήματα στην περιοχή, αλλά και ευρύτερα.

 

  Περνώντας πια στα χέρια της δεύτερης γενιάς, ο υιός του ιδρυτή Στυλιανός Βερβενιώτης εκσυγχρονίζει τη VERMETAL και από μικρό εργαστήριο μετατρέπεται σε μια βιοτεχνία, όπου ο πελάτης μπορεί να βρει καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και μια νέα γκάμα προϊόντων.

 

  Σήμερα η εταιρεία VERMETAL, έχοντας περάσει στην τρίτη γενιά και φέροντας τη γνώση και την πείρα 100 χρόνων πάνω στην επεξεργασία μετάλλου και ειδικότερα στην παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων, έχει στόχο της την ικανοποίηση των πελατών της σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από τη συνεχή βελτίωση αλλά και ανανέωση των προϊόντων της.

 

 Παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών η εταιρεία επενδύει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής της μονάδας για καλύτερη αποδοτικότητα και παράλληλα μείωση του λειτουργικού της κόστους, αύξηση του κύκλου εργασιών και μεγιστοποίηση των κερδών της.

 

Μηχανολογικός εξοπλισμός - Υπηρεσίες

  • Κρουστικές πρέσες 10 εώς 150 τόνων εξοπλισμένες με αυτόματους τροφοδότες & φωτοκύτταρα με οπτικές ίνες για τη διασφάλιση της σωστής ποιότητας των προϊόντων.
  • Μηχανήματα για τη διαμόρφωση κύκλων στην επιθυμητή διάσταση Ø.
  • Φούρνος ηλεκτροστατικής βαφής για τις ανάγκες του ζητηθέντος χρώματος.

 

 Η VERMETAL, εκτός από μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα δικής της παραγωγής, παρέχει ολοκληρωμένες φασόν εργασίες (μεταλλικών εξαρτημάτων) ξεκινώντας από την κοπή της πρώτης ύλης, τη διαμόρφωση, το βάψιμο στο χρώμα προτίμησης έως τη συσκευασία.